ZEILJACHTEN

 

Onze zeiljachten zijn voormalige IOR racers, deze grote zeiljachten zijn gebouwd om races te winnen. Met maximaal 12 gasten aan boord varen ze nu familie/vriendentochten, bedrijfsuitjes en company-regatta’s. De jachten zijn uitgerust met zeilpakken en automatische zwemvesten en worden altijd gevaren door ervaren wedstrijd schippers.

Zeilervaring is niet nodig, de schippers vertellen graag en grondig over wat er om u heen gebeurt, zodat iedereen een bijdrage op zijn of haar niveau kan leveren. Afhankelijk van de zeilervaring van de gasten is de schipper meer of minder op de voorgrond aanwezig.

Aan boord is een koelkast met een hapje en een drankje, ook een lunch kan geregeld worden, we sluiten de dag graag af met een borrel aan dek.

 

Wedstrijdzeilen of lekker toeren; veiligheid en plezier gaan hand in hand.

    RIB'S

 

Rigid Inflateble Boats (RIB’s) zijn rubberboten met een vaste polyester bodem. Onze grote RIB’s hebben plek voor 12 personen op jockeyseats (zie foto’s) zodat we veilig extreem kunnen varen. Hard varen is leuk maar bochten en golven zijn nog veel leuker! Onze professionele schippers geven u een geweldige ervaring terwijl de veiligheid gewaarborgd blijft.

Natuurlijk zijn zeilpakken en automatische zwemvesten inbegrepen, eveneens hebben we ski-brillen en handschoenen/mutsen, zodat kou of minder weer een spectaculaire tocht niet in de weg staan.

Even naar een leuk haventje voor een drankje of gewoon een uurtje voluit, EvenLos doet het graag.

 

Rib-racen is een  spectaculair en veilig bedrijfsuitje, dat  in korte tijd een fantastische ervaring geeft.

    ALLERLEI

 

Zoekt u een nautische invulling voor uw evenement of uitje dan weet EvenLos de schepen en locaties.

Was u op zoek naar een zeilschip met ruimte voor 125 passagiers of een sloepje om met 6 man de Vecht op te gaan, een salonboot, een wedstrijd sloeproeien of een fraaie lemsteraak? Wij weten ze te vinden voor u.

Onze top vier aan locaties in Muiden voorgaande jaren waren: Café Ome Ko aan de Grote Zeesluis van Muiden, het terras aan de Vecht van Fort H, de societeit van de KNZ&RV met uitzicht op het Muiderslot en de ultiem gastvrije vergaderlocatie De Vergadertafel van Muiden. Maar ook buiten Muiden hebben we een scala aan geslaagde adresjes.

    EN NOG VEEL MEER

 

Heeft u een volledig plan of bent u nog in de oriënterende fase? Wilt u alleen ontspannen, lekker eten of een sessie met meer diepgang? EvenLos denkt graag mee, ook over inspirerende trainers of motiverende sprekers.

 

Uw evenement is onze uitdaging en wij zijn pas tevreden als uw verwachtingen zijn uitgekomen….of net iets meer

Samenwerkingspartner met:

EVENLOS  |  WEESPERWEG 2 B  |  1398 XD  MUIDEN  |  T 06  55 18 40 29  |  INFO@EVENLOS.NL