Uw dag is alles waar het bij ons om draait.

    BEDRIJVEN EN 

    ORGANISATIES

 

Even uitwaaien na de vergadering, een team uitje, incentives, een klantendag, een off-site overleg, een bedrijfsevenement, teambuilding, resultaten vieren, verder na een reorganisatie of fusie, een afdelingsuitje, elkaar eens anders leren kennen, een beloningsdag of samen iets leuks doen? We regelen het graag voor u!

    PARTICULIEREN

 

 

Zomaar uitwaaien met vrienden of familie?  Of iets te vieren zoals een vrijgezellenfeest of verjaardag? Ons populairste uitje voor particulieren is een tocht met de RIB waarbij bij mooi weer ook dankbaar gebruik wordt gemaakt van de rubberband of banaan achter de boot, succes verzekerd.

Wij maken er met u graag een spetterende dag van.

    EVENEMENTEN- EN

    ORGANISATIE BUREAUS

 

Een tocht op het water als aanvulling op een evenement? Origineel vervoer van de ene locatie naar de andere? Een aparte boot voor de organisatie, veiligheid of foto- en  filmopnames? We leveren graag een bijdrage.

    EN MEER

 

Een professionele training in samenwerking, communicatie en/of leidinggeven laat zich uitstekend combineren met een vaartocht. In ons netwerk hebben wij trainers die hier ervaren in zijn maar natuurlijk staan we ook open voor uw inbreng. Vraag gerust naar de mogelijkheden of een vrijblijvend telefoongesprek met één van onze trainers. Een waardevolle uitbreiding van een plezierig evenement.

 

Ziet u uw dag al helemaal voor u of heeft u juist behoefte aan inspiratie? Bel of mail ons, we zijn u graag van dienst!

Samenwerkingspartner met:

EVENLOS  |  WEESPERWEG 2 B  |  1398 XD  MUIDEN  |  T 06  55 18 40 29  |  INFO@EVENLOS.NL